Till Olles dopdag

0
844
visningar

Idag har vi varit på dop. Lilla Olle har fått sina namn. En trevlig tillställning med gott fika efteråt.

Jag gjorde såklart ett kort till honom. Då inbjudan gick i en turkos/teal-färg, så gjorde jag kortet i den färgen också.

Den söta elefanten är en digistämpel från Bodils scrappeverden. Med ProMarkers fick den liv. Textstämpeln är från RePrint

Insidan dekorerades med en restbit från framsidan och en dikt.

Hälsningen gjorde jag i iPaden (en pro) med hjälp av pennan och appen Procreate. Jag har tränat på att skriva lite snyggare, och i iPaden har det varit enkelt att träna på olika stilar och korrigera när det blir fel.

Baksidan blev enkel med min personliga stämpel från Rox stamps och ett par fötter.

Tack för titten!

Previous articleEn enkel blomma
Next articleKörsbärsblom

Jag heter Johanna Marklund och ägnar största delen av min fritid åt att göra något kreativt. Här kommer du mest att se det jag skapar, såsom scrapbooking och cardmaking, men även annat pyssel och hobbyutövande.
På Facebook har jag en sida där du kan se uppdateringarna.
Vill du se mer så finns jag även på Instagram.

Inlägget kommer från johannamarklund.se

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.