4 Elements Eternit on Expedition

0
567
visningar

I samarbete med Architects Without Borders lanserade Eternit år 2008 en tävling för belgiska arkitekter som uppmanades till att utarbeta ett koncepthus som ger skydd mot en eller flera av de fyra extrema naturliga element: värme, regn, vind och kyla. Vacker jojk av Sara Israelsson.

Visa tidigare inläggSilent Ninja – Quiet Death
Nästa inläggRetrochatt – Hobbex
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.