Den lilla traktorn

0
830
visningar

1977 gjorde min farsa en liten traktor till mig. Den var från början egentligen en gokart och gick alldeles för fort för att jag skulle vara i säkerhet, så sa föräldrarna i alla fall.

Än idag är den fullt körbar och genomgick en helrenovering 2010. Karossen är modellerad och plastad hemma i garaget och många andra speciallösningar för att få den att gå fick kluras ut. Idag förvaltas den av vår dotter Klara som kör den lite då och då under sommaren och skapar minnen åt den nya generationen.

Visa tidigare inläggRetrochatt – Hobbex
Nästa inläggVideons vara eller icke vara
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.