Fotografen Lennart Nilsson är död

0
818
visningar

Den världsberömda fotografen Lennart Nilsson har avlidit. Han är mest känd för sin banbrytande titthålsfotografi inom medicin och hans film Sagan om livet och boken Ett barn blir till. Han blev 94 år gammal.

Visa tidigare inläggKamera nummer sextio med kompisarna
Nästa inläggTräning att sälja Betamax
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.