Dopkort till Melwin

0
1123
visningar

Fick en beställning på ett dopkort till en liten pojke. Jag gjorde en z-vikning i turkost. Papper från Lawn Fawn, Perfect plaid winter paper pad.

Digistämpel från Bodils scrappeverden och färglagd med ProMarkers. Textstämpel från RePrint.

En skrivruta på insidan och en stjärnbård från Birdcards. Namnet stansade jag ut med bokstavsstansar från Ica.

Baksidan med den personliga stämpeln från Roxstamps och ett par fotavtryck från ett RePrint-set.

Previous articleKycklingar i hög

Jag heter Johanna Marklund och ägnar största delen av min fritid åt att göra något kreativt. Här kommer du mest att se det jag skapar, såsom scrapbooking och cardmaking, men även annat pyssel och hobbyutövande.
På Facebook har jag en sida där du kan se uppdateringarna.
Vill du se mer så finns jag även på Instagram.

Inlägget kommer från johannamarklund.se

Visa tidigare inläggKycklingar i hög
Nästa inlägg1-åringen
Jag heter Johanna Marklund och ägnar största delen av min fritid åt att göra något kreativt. Här kommer du mest att se det jag skapar, såsom scrapbooking och cardmaking, men även annat pyssel och hobbyutövande. Just nu studerar jag till lönekonsult. På Facebook har jag en sida där du kan se uppdateringarna. Vill du se mer så finns jag även på Instagram.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.