Foton som bara är skrot

0
942
visningar

Inte så långt in i en John Bauer-liknande skog ligger en plats där mossa och mylla sakta tär och sväljer allt vad det kommer åt. Den en gång vackra lacken är nu matt, rosten har gett patina och detaljer avslöjar fakta om dåtida fordon som rullat ännu äldre grusvägar.

Platsen känns som en övergiven kyrkogård glömd av tid och människor. Höga träd som döljer hemligheter och enstaka skogsdjur som färdas i dess närhet. Vilka var människorna som en gång körde och vårdade dessa bilar? Hur hamnade bilarna just här?

Frågorna är lika många som motiven man kan hitta. Har du något liknande ställe där tankarna går i liknande spår?

 

Relaterade bilder:

Visa tidigare inlägg1-åringen
Nästa inläggJan Langers projekt Faces of century
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.