Facebook-grupper

0
643
visningar

Jag är med i en hel del Facebook-grupper, kanske t o m för många. I en del är jag mer aktiv med att skriva i och en del läser och lär jag från. Och vissa bläddrar jag bara förbi i mitt flöde.

Den bästa scrap/pyssel gruppen, enligt mej, är SCRAPVÄRLDEN. Det delas inspiration, ställs frågor, ges tips, köp och sälj dvs allt.

En för mej ganska ny grupp är ”Handgjort till dej”. Där meddelar man sin födelsedag och adress och blir på sin dag överraskad med fina och inspirerande kort. OCH jag delar även med mej glädje i form av kort till andra som jag vet uppskattar det. Än, har jag bara hunnit skicka iväg kort till två tjejer. Av en händelse ser jag att jag använt mej av samma blomstängeln i Sanna färgsättning till båda. Vad säger det om mej? 

Det är såklart en blomma från Alternews stämpelset Vintage flowers. Och det är textstämplar från RePrint.Previous articleRestkort

Jag heter Johanna Marklund och ägnar största delen av min fritid åt att göra något kreativt. Här kommer du mest att se det jag skapar, såsom scrapbooking och cardmaking, men även annat pyssel och hobbyutövande.
På Facebook har jag en sida där du kan se uppdateringarna.
Vill du se mer så finns jag även på Instagram.

Inlägget kommer från johannamarklund.se

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.