Klöver

0
653
visningar

Äntligen sommar!

Passande att vi i ScrappaLoss-bloggen har sommartema.

Jag har med stämplar från Card-io Majestix stämplat klöver och gröna sköna blad. Jag har använt Altenews små stämpeldynor som är färgkoordinerade. De är mina favoriter nu. Textstämpeln är från RePrint.Previous articleStudenten 2017

Jag heter Johanna Marklund och ägnar största delen av min fritid åt att göra något kreativt. Här kommer du mest att se det jag skapar, såsom scrapbooking och cardmaking, men även annat pyssel och hobbyutövande.
På Facebook har jag en sida där du kan se uppdateringarna.
Vill du se mer så finns jag även på Instagram.

Inlägget kommer från johannamarklund.se

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.