Farsdagspresent

0
749
visningar

Idag blev vi bjudna på tidig farsdagsmiddag hos mina föräldrar. Det bjöds på tjärlknöl och potatisgratäng och avslutades med jordgubbstårta.

Min far fick en chokladask som jag gjorde en kombinerad inslagning och kort på.

Jag vek till en vit cardstock efter asken och sen en bit mönstrat papper. Stämplarna är från RePrint och K-design.

I morgon ska vi fira husets far.Previous articleBlomdiadem

Jag heter Johanna Marklund och ägnar största delen av min fritid åt att göra något kreativt. Här kommer du mest att se det jag skapar, såsom scrapbooking och cardmaking, men även annat pyssel och hobbyutövande.
På Facebook har jag en sida där du kan se uppdateringarna.
Vill du se mer så finns jag även på Instagram.

Inlägget kommer från johannamarklund.se

Visa tidigare inläggBlomdiadem
Nästa inläggTävlingsbidrag
Jag heter Johanna Marklund och ägnar största delen av min fritid åt att göra något kreativt. Här kommer du mest att se det jag skapar, såsom scrapbooking och cardmaking, men även annat pyssel och hobbyutövande. Just nu studerar jag till lönekonsult. På Facebook har jag en sida där du kan se uppdateringarna. Vill du se mer så finns jag även på Instagram.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.