Uppesittarkväll

0
719
visningar

Då var årets uppesittarkväll i full gång.

Den klassiska julmaten pizza fick stå för den näringsrika middagen. Sedan var det dags att göra struvor. Är det någon där ute som gör detta fortfarande? Nåväl, det blev en hit för Klara som visade sig vara en talang på att fritera. Som vanlig proppades det in alldeles för måna godsaker och vi blev utslagna. Kvällen avslutades i Netflix tecken med att se fjärde säsongen That ’70s Show. Alla nöjda, alla trötta.

Visa tidigare inläggFreddes köttfärslimpa
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.