En viskning av naturen (2015) (PDF)

  0
  303
  visningar
  En viskning av naturen (2015) (PDF)

  Version 1
  Download 59
  Total Views 14
  Stock
  File Size 68.62 MB
  File Type pdf
  Create Date 2015/12/21
  Last Updated 2017/01/26
  En viskning av naturen (2015) (PDF)

  En viskning av naturen (2015) (PDF)

  Många av oss är mitt uppe i livet och stannar inte till för att reflektera vad vi håller på med - att ifrågasätta sin kurs och ändra riktning. För några år sedan skrev jag ett manus till det som skulle bli kortfilmen “Mitt i livet”. Röda tråden genom storyn behandlade varje år som en revalvering, om vi pratar i valuta. Dör man vid 40 års ålder var mitt i livet när man slutade vara tonåring - när var de mest värdefulla åren? En tankeställare att alltid leva och leva just som du vill i nuet.
  Boken “En viskning av naturen” innehåller funderingar om humor, kärleken, döden och varandet - alltså livet. Detta blir min lilla julkapp till er. Ladda hem, titta på fotona och läs några rader.
  Visa tidigare inläggEn viskning av naturen (2015) (iBooks)
  Nästa inläggThe Dark Side Design (2010)
  Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
  DELA

  LÄMNA ETT SVAR

  Skriv din kommentar
  Ditt namn här

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.